Nytårsopskrifter


MENU







SIDER ALFABETISK
 
Forside > Gode råd > Nytår > Nytårsopskrifter

 

Torsk i fad

 
Hits:1835
Indrykket:2011-10-09
Nytårsopskrifter

  
 




Ingredienser:

800 gram Torskefilet uden skind
Salt
Peber

Sauce :

2 Æbler, renset vægt
300 gram Porre, renset vægt
2 fed Hvidløg
1 spsk. Olivenolie
2 ds. Hakkede tomater, konserves
1 laurbærblade
1 tsk. Paprika *
3 tsk. Maizena majsstivelse
1 dl. Piskefløde 38%
Salt
Peber


Persille, frisk

Tilbehør:
7 dl. Vand
4 dl. Ris
1 tsk. Salt

Fremgangsmåde:

Sauce:
skær æbler i tern og porre i ringe, og hak hvidløgsfeddet.

Svits æbletern, porreringe og hvidløg i olie uden at de tager farve. Tilsæt tomater, laurbærblad og paprika, og kog i 2 ? 3 minutter. Rør maizena mel ud i piskefløden og rør den i saucen. Kog saucen op, og smag til med salt og peber.

Hæld saucen i et ovnfast fad.

Fisk:
Skær torskefileten i stykker på ca. 6 cm. og læg stykkerne ovenpå saucen. Stil fadet i en 220 grader forvarmet ovn i ca. 10 minutter. Når retten er færdig, drysses med persille ? og retten serveres med ris.

Indsendt af: Anonym



 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

(1=dårligst, 10=bedst) Samlet karakter: 0.00