KATEGORIER

Bryllup


MENUSIDER ALFABETISK
 
Forside > Bryllup

 

Gode tips til bruden

 
Hits:2697
Indrykket:2011-12-06
Bryllup

  
 Forår og sommer betyder altid bryllup og fest. Hvert år byder på en ny række flotte fester og glade mennesker til bryllupper. I dag vil vi gerne fokusere på bruden, for det er absolut hendes store dag. Vi giver derfor en række gode tips til bruden her.

Hav masser af tid
Morgenens program er altid presset og ting tager tid. Du skal i bad, have lagt makeup, sat hår, få kjolen på og meget meget mere. Når du programsætter dette, så hav masser af ekstra tid lagt ind i programmet. Det kan betyde at du skal ret tidligt op, men hellere stå tidligt op end at komme for sent til kirken. Eller værre endnu, ikke føle at håret eller makeup sidder som det skal.

Husk traditionerne
Som brud er der en række traditioner du skal følge. Du skal have noget gammelt, nyt, lånt og blåt på dig på dagen. Det nye er ikke svært, du har formentlig masser af nye smykker, tøj og sko. Det lånte kan være mere tricky for hvad vil du gerne have på som du har lånt af andre? Det gamle kan være dit eget, så her kan du overveje hvad der vil passe til. Det blå ses oftest i form af strømpebånd, som gæsterne gerne vil se senere.

Bliv kørt med stil
Når bruden skal fra hjem til kirke, så bør det gøres med stil. Der er flere og flere der benytter brudekørsel til dette. Det betyder typisk at der er lejet en veteranbil eller en åben bil, hvor brud og brudens far afhentes af chaufføren. Det giver ro til at fokusere på det der skal ske, frem for parkering og det at komme ind og ud af en lille personbil. Brudekørslen bruges mere og mere, og når nu brudens far får lov at køre med, så kan han jo passende selv betale

Indsendt af: Anonym 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

(1=dårligst, 10=bedst) Samlet karakter: 0.00