KATEGORIER

Bryllup


MENUSIDER ALFABETISK
 
Forside > Bryllup

 

Bryllupskørsel

 
Hits:1991
Indrykket:2011-10-22
Bryllup

  
 
En af det vigtige ting til i bryllup er bryllupskørslen. Blandt andet transport til og fra kirken. Skal det foregå med veteranbil,hestevogn, limousine, helikopter, båd eller noget helt andet?. Hvad med gæster, skal de også transporteres.

Fordi det er en vigtig ting, så er det en af de ting, som kskal ordnes i god tid, så man ikke skal bekymre sig om det på selve dagen.

Bestil i god tid
Bestil i god tid og få alle aftaler skriftligt. Mange bliver gift på samme tid af året, så der kan være problemer med at få det man ønsker, hvis man er sent ude og bestille.

Valg af transportmiddel
Vælg et transportmiddel, der passer til jeres bryllup. Der er mange muligheder, kun fantasien sætter grænser. F.eks. veteranbil, hestevogn, limousine, helikopter, båd, scooter, motorcykel osv.

Tjek priser
Tjek priser og muligheder på nettet inden bestilling, der kan være store forskellige på pris. Jo mere i spare, jo mere kan i bruge til andre ting.

Hvor meget er med i prisen
Er blomster og champagne inkluderet i prisen?. Der kan skjule sig en masse ekstra udgifter, så det billigste tilbud er måske ikke de billigste.

Depositum
Skal der betales depositum? Og i så fald hvor meget og hvornår?

Se transportmiddel i virkeligheden
Det kan være en god id? at se det transportmiddel man har valgt i virkeligheden og ikke kun på billeder, før der betales depositum.

Forsikring
Hvilke forsikringer gælder for lejen?

Adgangsforhold
Det skal være nemt at komme ind i og ud af bilen iført brudekjolen.

Tilbehør
Hav eventuelt champagne, chokolade eller andet klar i bilen til køreturen.

Indsendt af: Anonym 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

(1=dårligst, 10=bedst) Samlet karakter: 0.00